Η Εταιρια

Η ΣΙΔΗΡΟΠΛΑΣΤ ΙΚΕ είναι μια εταιρία παραγωγής κουφωμάτων παντός τύπου με έδρα την Ελλάδα στην πόλη Νάουσα. Ιδρύθηκε το 1975 από τους Νικόλαο Μήτρου και τους αδελφούς Βασίλη και Γιώργο Νικολαΐδη, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και άριστες πελατειακές σχέσεις.

Στη διάρκεια των 35 χρόνων δράσης της, στον κατασκευαστικό τομέα, κατασκευάζει με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από Αλουμίνιο και συνθετικά υλικά, για κατασκευές κουφωμάτων διάφορων αρχιτεκτονικών σχεδίων, χρησιμοποιώντας προφίλ των καταξιωμένων οίκων Alumil και Rehau, τηρώντας τις προδιαγραφές ποιότητας τους.

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, αλλά και την πλήρη υλικοτεχνική υποδομή για κάθε είδους εργασία του αντικειμένου της. Το εσωτερικό τμήμα τεχνικών υπηρεσιών μας θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή λύση για τα παράθυρα και τις πόρτες τις επιλογής σας.

Σήμερα λειτουργεί ένα εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων στην περιοχή της Νάουσας, η δράση της όμως καλύπτει όλη την Ελλάδα, αλλά και όλες τις Ευρωπαϊκές και γειτονικές χώρες.

Η νομική μορφή της επιχείρησης είναι ΙΚΕ , όμως λειτουργεί με αρχές οικογενειακής επιχείρησης, με γνώμονα την εξυπηρέτηση, την ποιότητα, την συνέπεια, τις ανταγωνιστικές τιμές και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Ήδη η δεύτερη γενιά, η επόμενη των ιδρυτών, αναλαμβάνει τα ηνία και οδηγεί την επιχείρηση σε εφαρμογές νέων τεχνολογιών, με νέα υλικά και σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και διοίκησης, τηρώντας ευλαβικά τις αρχές και τους στόχους των ιδρυτών – γονέων.

Από τις προσεχείς, σύγχρονες δράσεις της επιχείρησης, είναι η εξειδίκευση στην παραγωγή πράσινης ενέργειας (εγκατάσταση φωτοβολταΐκών πάνελς), και η συμμετοχή στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Ισολογισμός 2015

Προσάρτημα 2015