Joomla!

Δάπεδα- Φράχτες
Με το RELAZZO μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως εσείς επιθυμείτε. Είτε μοντέρνο και απλό είτε κλασικά κομψό, το RELAZZO είναι ο τέλειος τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας και του τρόπου ζωής.

Για τη διαμόρφωση της βεράντας των ονείρων σας, του μπαλκονιού σας ή του κήπου σας υπάρχουν έξι διαφορετικοί χρωματικοί τόνοι. Μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σας προσφέρουν οι δύο διαφορετικές επιφάνειες, ανάλογα με ποια πλευρά των σανίδων θα επιλέξετε. Με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα του συστήματος, π.χ. με τα σποτ δαπέδου από ανοξείδωτο ατσάλι, δίνετε στη βεράντα σας μια άλλη διάσταση.

Η REHAU χρησιμοποιεί για το για το RELAZZO το γονίδιο μακροζωίας RAU-WOOD, μια φόρμουλα που αναπτύξαμε στην εταιρεία REHAU. Ένα οικολογικό υλικό υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει τη φυσική, ζεστή όψη του ξύλου με την αντοχή των πολυμερών. Η καλύτερη προϋπόθεση για τη μακροζωία της αγαπημένης σας βεράντας.
Ένα οικολογικό υλικό υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει τη φυσική, ζεστή όψη του ξύλου με την αντοχή των πολυμερών. Η καλύτερη προϋπόθεση για τη μακροζωία της αγαπημένης σας βεράντας.

Το RELAZZO αποτελείται από περισσότερο από 50 % εγχώρια ξυλεία, που είναι προϊόν της αειφόρου ανάπτυξης στον τομέα της δασοκομίας. Έτσι επιλέγετε μια εναλλακτική λύση φιλική προς το περιβάλλον σε αντίθεση με την τροπική και τη σκληρή ξυλεία. Και: Οι σανίδες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες

Αίθριο
Το Μ50 Energy αποτελεί ένα νέο σύστημα υαλοπέτασματος της ALUMIL με εμφανή καπάκια και με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την χρήση της ίδιας διατομής οριζόντια και κάθετα πλάτους 50 mm.Το στοιχείο αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα τα ειδικά υλικά «πλήρωσης» αρμών στα τζάμια αυξάνουν τη θερμομόνωση

M6 Solar Standard Alutherm. H σειρά Μ6 αποτελεί την εξέλιξη των κλασικών υαλοπετασμάτων Μ1 και Μ2, με έμφαση στην καλύτερη θερμομόνωση, απλότητα της κατασκευής και τη βελτίωση του συστήματος απορροής των υδάτων. Το σύστημα έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών, ξεκινώντας από την απλή επίπεδη κατασκευή και φθάνοντας μέχρι σύνθετες κεκλιμένες κατασκευές και την κατασκευή αιθρίων. Είναι πιστοποιημένο από το γερμανικό ινστιτούτο IFT Rosenheim στην υψηλότερη κατηγορία όλων των τεστ που υποβλήθηκε.

Κάγκελα
Η σειρά κιγκλιδωμάτων M 8000 Railings χαρίζει μοντέρνα όψη στην οικοδομή, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών υλικών στα πάνελ (όπως αλουμίνιο, γυαλί, ανοξείδωτος χάλυβας), με ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων στα πάνελ αλουμινίου.
Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνεται η αντοχή στο χρόνο και η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση τόσο σε νέες όσο και σε παλιές οικοδομές.


Πέργολες
Πέργολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητά κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.

Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Η κατασκευή της είναι μελετημένη έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα* ή ραμποτέ αλουμίνιο.

Βάφονται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class για προστασία από την αρμύρα και δεν χρειάζονται συντήρηση. Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία σε αποχρώσεις από RAL, RAFAELLO & ΜΑΤ, καθώς και ειδικά χρώματα & αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.